FunX

Yade Lauren overdonderd door haar succes: 'Had dit nooit verwacht'

foto: ANP Kippafoto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Yade Lauren overdonderd door haar succes: 'Had dit nooit verwacht'

Yade Lauren bracht deze week de deluxe versie uit van haar debuutalbum Reflecties. Op de uitgave staan een hoop nieuwe nummers, waarin Yade zich opnieuw van haar gevoelige kant laat horen. In Start vertelt ze aan Tannaz over de nieuwe tracks, haar carrière en haar toekomstplannen.

Vol emoties

Veel van Yade's nummers bevatten haar eigen, persoonlijke gevoelens en dat is een bewuste keuze van de zangeres. "Ik denk dat het soms gewoon nodig is. Het werk voor mij heel therapeutisch om het op deze manier los te laten. Het zijn meer dan alleen woorden, het zijn echt vibes."

Trots op haar succes

Het afgelopen jaar scoorde Yade veel hits, waaronder Als Ik Je Niet Zie met Kevin en Ze Kent Mij met Snelle. Dat succes voelt ook voor Yade zelf soms nog onwerkelijk. "Als je mij zes jaar geleden had verteld wat ik nu zou doen, dan zou ik je denk ik niet geloven. Ik ben wel echt trots op wat ik nu al doe, voor een persoon zoals ik."

Verder kijken dan Nederland

In Nederland gaat Yade's carrière inmiddels als een trein, maar de 21-jarige zangeres durft ook verder te kijken. Waar hoopt ze over zes jaar te staan? "Ik hoop een steeds groter publiek te mogen bereiken en dat ik verder mag dromen dan alleen hier (in Nederland, red.). Uiteindelijk wil ik wel internationaal gaan en Engelse muziek uitbrengen om een zo'n groot mogelijk publiek te bereiken."

Beluister hieronder het hele interview.

Yade Lauren dropt deluxe versie van het album 'Reflecties'

Ster advertentie
Ster advertentie