FunX

Jetro Willems: "Ik was wél fit tijdens EK"

  1. Newschevron right
  2. Jetro Willems: "Ik was wél fit tijdens EK"
Jetro Willems was tijdens het EK Voetbal van afgelopen zomer wel degelijk fit. Dat zei hij vanmorgen in Start. ‘’Ik weet dat ik fit was. Iedereen heeft zijn best gedaan tijdens het toernooi en meer kan je niet doen.’’ Hij reageerde daarmee op het bericht van de KNVB, dat op basis van een uitgebreide evaluatie concludeerde dat de Oranje-spelers niet fit waren tijdens het EK.

Jetro staat sinds het Europese Kampioenschap bekend als de jongste debutant ooit op dit toernooi. Voor hem was dit een persoonlijk succes, maar omdat het Nederlands elftal alle drie de groepswedstrijden verloor wil hij die periode snel vergeten.

1,1 miljoen euro

De 18-jarige Willems komt sinds afgelopen zomer uit voor PSV. De club uit Eindhoven nam de voetballer over van Sparta. Niet voor een bedrag van 600.000 euro, wat algemeen werd aangenomen, maar voor bijna het dubbele: 1,1 miljoen. Dat verklapte Jetro aan Fernando tijdens het FunX-kruisverhoor.

Real Madrid

Ook vertelde de PSV-er dat het zijn droom is om ooit in Spanje te voetballen, het liefst al rond zijn 21e. ’’Ik wil dan graag naar Real Madrid, omdat dat de mooiste club ter wereld is.’’ Zijn grote voorbeeld is Clarence Seedorf.

Tiener van het jaar 2012

Jetro was te gast bij FunX naar aanleiding van zijn uitverkiezing tot Tiener van het Jaar 2012 door de website ondertussen.nl. De voetballer is blij met de prijs. "Het is mooi dat ik als voetballer ben uitgeroepen tot Tiener van het Jaar."

FunX interview: Jetro Willems

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F71808099"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie