FunX

Darryl: "Laat me lekker experimenteren"

  1. Newschevron right
  2. Darryl: "Laat me lekker experimenteren"
Darryl liet afgelopen week na een lange tijd weer van zich horen met zijn nieuwste single 'Weggaan'. Hij besloot onlangs om de muzikale draad weer op te pakken en aan wat nieuwe nummers te werken. De artiest schoof vanmorgen aan in Start om hier meer over te vertellen.

Marco Borsato
Dat Darryl zich een lange tijd bezig heeft beziggehouden met andere dingen, betekent niet dat hij helemaal niks met muziek gedaan heeft. Zo tourt de rapper op dit moment met Marco Borsato. Bij het nummer 'Dromen Zijn Bedrog' spit hij een aantal bars die hij zelf heeft geschreven. De SPEC-artiest liet ook een stukje a capella horen tijdens de uitzending. (vanaf 3:02 minuten)

Nieuwe tracks
Darryl gaat met verschillende producers aan nummers werken. Hij kan nu weinig met Reverse de studio induiken aangezien de producer een ontzettend druk schema heeft. De rapper vertelde in Start dat je verschillende soort nummers van hem kan verwachten. Ook reggae behoort tot één van de stijlen waar Darryl mee gaat experimenteren.

Experimenteren
"Laat me gewoon lekker experimenteren en ik zie wel wat eruit komt. Ik weet zelf ook nog niet precies wat ik ga doen, welke richting. Zolang ik me er goed bij voel dan is het cool," vertelde hij.

Darryl wil daarnaast met artiesten samenwerken die buiten zijn comfort zone liggen. Een album hoef je voorlopig niet te verwachten van hem. Daar heeft hij namelijk geen plannen voor op dit moment.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/148168017&amp;color=ff5500&amp;auto_play=false&amp;hide_related=false&amp;show_artwork=true"></iframe>
{/source}

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie