FunX

Cristian D verkozen tot Next Best: "Ik moest vandaag eigenlijk naar school"

foto: Annemoon Kater
  1. Newschevron right
  2. Cristian D verkozen tot Next Best: "Ik moest vandaag eigenlijk naar school"

Met hits als Le Bled en Amsterdam kende Cristian D een succesvol jaar en dat terwijl hij nog maar 17 jaar oud is. Deze rijzende ster gaat richting een glansrijke toekomst en daar waren jullie het mee eens. Cristian werd gisteren namelijk verkozen tot Next Best tijdens de FunX Music Awards.

Gekke lifestyle

Wat sommigen misschien niet weten, is dat Cristian nog altijd druk bezig is met school. Hij vertelde onder meer over zijn ontzettend drukke schema en gekke lifestyle: "Ik was zondag even in Lloret de Mar en toen zag ik in mijn agenda dat ik maandag terug moest vliegen en dinsdag weer naar school moest. Vandaag moest ik normaal gesproken op school zijn, maar ik heb vrij kunnen krijgen. Morgen moet ik eigenlijk ook op school zijn, maar dan ben ik op Mallorca."

'Beste van de klas'

Je vraagt je nu misschien af: hoe gaat hij alles combineren nu hij zo lekker gaat met zijn muziek? "Ik heb nog een maandje school. Daarna ben ik er wel klaar mee en wil ik me volop focussen op muziek", legde Cristian uit aan Tannaz en Nordin. Ondanks zijn drukke bestaan gaat het naar eigen zeggen goed op school. "Ik wil niet opscheppen, maar ik heb nog steeds de beste punten van de klas. Ik ben wel iemand die gewoon doorzet."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Blij met waardering

Na een succesvol jaar is Cristian ontzettend blij met het winnen van de Next Best-award. Daarnaast won hij ook de Best Video-award voor de clip van zijn tune Amsterdam. "Ik vind het fijn dat ik waardering krijg voor het werk dat ik de afgelopen tijd heb geleverd. Het is mooi om te zien dat mijn prestaties niet tevergeefs zijn." Op de vraag waar hij zijn awards gaat neerzetten, antwoordde Cristian trots: "Op een plek waar mijn moeder ze kan zien."

Grote toekomstplannen

Het scoren van hits, het winnen van awards: de toekomst ziet er rooskleurig uit voor Cristian. Maar waar ziet hij zichzelf eigenlijk staan over vijf jaar? "Ik hoop dan in een uitverkochte Ziggo Dome en op de grootste stages te staan."

Ster advertentie
Ster advertentie