FunX

Michelle is op zoek naar haar halfbroer

  1. Newschevron right
  2. Michelle is op zoek naar haar halfbroer

Ergens in Nederland loopt het halfbroertje van de 25-jarige Michelle Steenman rond. Maar waar dat is, weet Michelle niet. Haar ouders gingen toen ze jong was uit elkaar. Haar vader kreeg toen een zoontje met een andere vrouw, maar verliet ook dat gezin al snel. Michelle heeft sinds kort weer contact met haar vader, maar hij wil niks zeggen over wie de jongen is. Nu is ze een zoektocht gestart naar haar halfbroertje en FunX helpt mee.

"Het zit al heel lang in mijn hoofd. Wie zal het zijn? Soms zie ik buiten kinderen van 15, 16 jaar en dan denk ik: misschien zit mijn broertje daar wel tussen!"

halfbroer

Het enige dat Michelle weet van haar halfbroer is dat hij ongeveer 15 of 16 jaar oud is. Daarnaast zijn er geruchten dat hij in Koog aan de Zaan of de omgeving van Zaanstad zou wonen. Zijn moeder zou rood haar hebben en bij de Febo gewerkt hebben. De achternaam van Michelles vader is Steenman, maar de kans is groot dat haar halfbroer een andere achternaam heeft.

Mijn vader wilde het er nooit over hebben. Ik heb het wel gevraagd, maar dan krijg ik geen antwoord terug. Ik ga ook niet doordrammen, want dan zet ik de relatie met mijn vader op het spel en hij is heel belangrijk voor me.

contact

Dus ben of ken jij:

- Een 15-jarige jongen
- Zonder vader
- Die in Zaanstad woont of heeft gewoond
- De achternaam van de ''vader'' van deze jongen is Steenman
- Er zijn geruchten dat zijn moeder in de Febo heeft gewerkt
- En toen rood haar had.

Neem dan contact op! Je kunt mailen naar sagid@funx.nl of een bericht achterlaten in de FunX App.

Ster advertentie
Ster advertentie