FunX

Angelo vertelt over zijn werk als stripper: "De mooiste keer was op een vrouw van 95!"

foto: Facebook: Angelo Koppen
  1. Newschevron right
  2. Angelo vertelt over zijn werk als stripper: "De mooiste keer was op een vrouw van 95!"

Angelo Koppen, die je misschien kent van Temptation Island: Love or Leave, is momenteel te zien in de serie Candy Boys op Youtube. Daarin geeft hij een sneak peak in zijn leven als een mannelijke stripper. Hoe hij in die wereld is beland? Dat vertelt hij aan Tannaz.

Stripper Angelo Koppen is nu te zien in Candy Boys: "Mijn mooiste strip was op een vrouw van 95!"

Met plezier

"Het stond vroeger niet in mijn vriendenboekje", grapt Angelo op de vraag of hij altijd al stripper wil worden.
"Acht jaar geleden werd ik geboekt als candy boy, dat is met snoep lopen door een club heen. Dat heb ik twee jaar gedaan en toen werd ik gevraagd door een stripbureau en toen ben ik voor de gein begonnen."

Inmiddels zijn we acht jaar verder en doet hij het nog steeds met veel plezier. De afgelopen jaren heeft hij al veel meegemaakt. Niks is te gek voor hem: "Ik denk dat als ik een boek schrijf, het een bestseller wordt!"

Vrouw van 95

Angelo vertelt ook over zijn mooiste stripbeurt ooit. Dat was er namelijk een op een vrouw van 95. "Ze had al vanaf haar zestiende dezelfde man en die was heel jaloers in hun relatie. Ze had daardoor nooit voor haar vrijgezellenfeest of haar verjaardag een stripper gehad, maar dat wilde ze wel altijd al. Het klinkt heel heftig, maar nadat haar man was overleden hebben haar kleinkinderen geregeld dat ik als stripper zou komen op haar verjaardag." Volgens Angelo was de vrouw "meer dan blij" en zelfs emotioneel na de verrassing.

Vriendin

Altijd gezelligheid, veel feestjes en alleen maar gekke dingen meemaken, klinkt voor sommigen misschien als een topbaan, maar er kleven ook nadelen aan een leven als stripper. Zo vertelt Angelo dat het voor zijn vriendin niet makkelijk is om met hem te leven. Gelukkig gaat ze er volgens hem wel goed mee om. "We hebben een prachtig leven samen."

Een ander nadeel is dat er nog steeds groot taboe heerst op strippen. Dat is jammer, want Angelo heeft naast zijn werk als stripper in het weekend ook een heel normaal privéleven. "Ik heb een prachtzoontje van vier maanden en een prachtig gezin en een prachtig huis. Dus ik heb ook gewoon normaal werk, haha."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie