Films, Series & TV

Channing Tatum twijfelde over 'Magic Mike 3': "Ongezond om in strippervorm te komen"

foto: Tinseltown Shutterstockfoto: Tinseltown Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Channing Tatum twijfelde over 'Magic Mike 3': "Ongezond om in strippervorm te komen"

Channing Tatum heeft flink getwijfeld om mee te werken aan het derde deel van Magic Mike. De reden? Het strenge eet- en fitnessregime dat komt kijken bij de rol. Dit vertelde de 41-jarige acteur tijdens The Kelly Clarkson Show.

Fitnessregime

Als Kelly Clarkson over het uitgebreide fitnessregime wil beginnen, onderbreekt Channing Tatum haar. "Dat is de reden waarom ik twijfelde over een derde deel. Omdat ik er zo uit moet zien", vertelt hij terwijl hij naar een foto van zichzelf met een ontbloot bovenlichaam wijst.

"Het is moeilijk om er zo uit te zien. Zelfs als je sport, is het niet natuurlijk om zo in vorm te zijn", vervolgt de acteur. "Dat is ongezond. Je moet jezelf uithongeren. Ik denk niet dat het gezond is om zo mager te zijn."

Dochter

Voor de rol van Magic Mike moet Tatum twee keer per dag trainen. Iets wat hij moeilijk vindt te combineren met zijn werk en het vaderschap. "Ik weet niet hoe mensen die van negen tot vijf werken in vorm blijven."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Over de film

De eerste Magic Mike-film is losjes gebaseerd op Tatums eigen ervaringen als stripper in Tampa, Florida. De acteur speelt de hoofdrol van Mike Lane, die naast klusjesman ook een geliefde stripper is. In de tweede film is Mike met stripperpensioen, maar hij besluit toch nog één keer met zijn crew terug te keren op het podium voor een groot stripevenement. Wat de verhaallijn zal zijn voor de derde film en welke acteurs erin meespelen, is nog niet bekend.

Magic Mike's Last Dance zal verschijnen op HBO Max. De releasedatum moet nog aangekondigd worden.

Ster advertentie
Ster advertentie