FunX

Laat Stijn Schaars WK schieten voor vriendin?!

  1. Newschevron right
  2. Laat Stijn Schaars WK schieten voor vriendin?!
Voetbalvrouw Lonneke Rotmans is de vriendin van AZ-aanvoerder Stijn Schaars. Ze vertelde in Start vanochtend over het nieuwe programma De Engelen van Oranje. Hierin draait het om de vrouwen van onze voetbalinternationals. Lonneke is op dit moment hoogzwanger en is net na de WK finale uitgerekend. Maar wat nou als de baby eerder komt?

Stijn Schaars is nog niet definitief geselecteerd voor het Nederlands Elftal. Maar gaat hij wel mee als zijn vriendin moet bevallen? Luister anders even zelf.

{audio}http://download.omroep.nl/funx/blogs/Interview Snippet Lonneke Rotmans.mp3{/audio}

De Engelen van Oranje
Samen met presentator Art Rooijakkers reizen Bouchra van Persie (de vrouw van Robin van Persie, Arsenal), Winonah de Jong (de vrouw van Nigel de Jong, Manchester) en Esmeralda Blokland (de vrouw van Kew Jaliens, AZ) af naar Kenia om mee te werken aan de bouw van een SOS kinderdorp. Tegelijkertijd proberen andere spelersvrouwen, onder wie Lonneke Rotmans en Kim Pieters (vriendin van Piet Velthuizen, Vitesse), in Nederland het project financieel te ondersteunen door verschillende acties op touw te zetten. Vanaf woensdag 19 mei is elke week op NET 5 om 22.00 uur te zien hoe De Engelen van Oranje het er vanaf hebben gebracht.

Ster advertentie
Ster advertentie