FunX

Hugo Metsers enorm gepest in jonge jaren

  1. Newschevron right
  2. Hugo Metsers enorm gepest in jonge jaren
Hugo Metsers heeft het in zijn jongere jaren zwaar te verduren gehad. De acteur/regisseur vertelde vanochtend in Start dat hij enorm werd gepest. Metsers was samen met Gerson Oratmangoen in de uitzending, naar aanleiding van de speelfilm RAUW, zijn regiedebuut.

Pissen

Hugo werd als klein jongetje gepest met zijn uiterlijk, omdat hij lang haar had en er daardoor uit zag als een meisje. Op de lagere school hing hij met de populaire leerlingen, "maar op de middelbare school was ik weer een puistenkop en werd ik weer gepest omdat ik ook weer ‘de zoon was van’ en kreeg ik allemaal artikeltjes op me bureau of gingen ze over me heen pissen tijdens een schoolreisje."

Pestkop Hugo

Hugo Metsers geeft aan zelf ook wel eens mensen gepest te hebben. Volgens hem pesten de gepeste mensen vaak ook anderen. "Ik ben enorm gepest, maar ik ben ook een pester geworden. Dat zie je heel vaak. Dat de gepeste dan pester wordt om niet meer gepest te worden. (..) Op de lage school heb ik gezorgd dat ik heel populair werd en ging ik ook met de populaire jongens een beetje meepesten, aldus Hugo."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F60522660&show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Thomas Berge en GTST

Metsers verscheen in het nieuws na een incident met Thomas Berge. Hij kreeg ruzie met de zanger tijdens de opnames van De Schat van de Oranje. Ook vertelde Hugo dat hij open staat voor terugkeer in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F60522905&show_artwork=true"></iframe>
{/source}


RAUW & zomerliefde

Hugo Metsers vertelde samen met bedenker Gerson Oratmangoen, over zijn regiedebuut ‘RAUW’. De film die geinspireerd is door de schietpartijen in Alphen aan de Rijn en Oslo. Ook kwam de geheime zomerliefde van Hugo ter sprake. Denk jij te weten met welke BN’er Hugo Metsers de zomer doorbracht? Reageer dan onder deze blog!

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F60524892&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie