STER Advertentie
STER Advertentie

Ex-rapper Abid 'Salah Edin' Tounssi biedt excuses aan voor zijn vroegere muziek

Ex-rapper Abid Salah Edin Tounssi biedt excuses aan voor zijn vroegere muziek

Dinsdag 17 januari 2017 - 10:58 uur

"Er zijn genoeg dingen waar ik spijt van heb." De rapper die zo'n 10 jaar geleden bekend stond als Salah Edin, neemt afstand van zijn controversiƫle muziek van vroeger. Hij gaat nu weer door het leven onder zijn geboortenaam Abid Tounssi en met zijn one-man-show 'Het Spijt me' wil hij op andere manieren inspireren.

"Er is een generatie opgegroeid met mijn muziek. Achteraf gezien denk ik 'ik had misschien een andere rol kunnen hebben in hun leven'." 

'Ex-rapper Salah Edin: "Ik heb spijt van mijn teksten, maar ik heb er vrede mee"'

Vroeger vs nu

In een spoken word legt Abid uit van welke daden en woorden hij precies spijt heeft en hoe hij het nu anders gaat aanpakken.

'Abid Tounssi biedt zijn excuses aan in spoken word'

Nando's Ballenbak

Abid is misschien zelf gestopt met muziek releasen, maar de huidige rapgame houdt hij nog goed in de gaten. Wie zijn favoriet tegenwoordig is en meer vragen, beantwoordt hij in Nando's Ballenbak.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.31014-ex-rapper-abid-salah-edin-tounssi-ik-heb-spijt-van-mijn-muziek"}