FunX

Juneoer Mers kreeg een beroerte: "Ik voelde ineens allemaal tintelingen"

foto: YouTube: FunX
  1. Newschevron right
  2. Juneoer Mers kreeg een beroerte: "Ik voelde ineens allemaal tintelingen"

In een nieuwe aflevering van It's Complicated neemt Juneoer Mers plaats op de bank bij Mahi en Jayh. De acteur en zanger kreeg onlangs te maken met een TIA (beroerte). Hij legt uit hoe dat voor hem was en wat dat voor het verdere verloop van zijn leven betekent. Verder bespreken Juneoer, Mahi en Jayh hun (slechte) eetgewoontes en het belang van structuur in je leven.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tintelingen

Juneoer had de schrik van zijn leven toen hij erachter kwam dat hij een beroerte had. Toch had hij niet meteen door dat de situatie zo erg was. "Het was heel raar. Ik werd wakker en merkte meteen dat er iets niet klopte. Zo merkte ik dat ik allerlei tintelingen voelde aan de linkerkant van mijn lichaam." Volgens de acteur was het tintelende gevoel vergelijkbaar met wanneer je te lang op je arm ligt.

Het feit dat bepaalde delen van je lichaam gaan tintelen en slechter werken, komt doordat die gebieden geen zuurstof meer krijgen. "Het werd steeds heftiger en ik viel toen gewoon letterlijk uit bed. Ik probeerde op te staan, maar dat lukte niet." Ondanks dat Juneoer te maken had met al deze rare gebeurtenissen, raakte hij niet in paniek. "Je denkt dat het aan allemaal andere dingen ligt en hoopt dat het vanzelf wel weggaat."

Beroerte

De dokter stuurde hem vervolgens naar de spoedeisende hulp, waar hij erachter kwam dat hij te maken had met een beroerte. "Uiteindelijk denk ik dat de mensen om mij heen het moeilijker vonden dan ikzelf. Maar het was zeker geen makkelijke periode." De gebeurtenis heeft nog steeds een grote impact op het leven van Juneoer. Check de aflevering voor zijn volledige verhaal.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie