FunX

Murda in het Turks verrast door Fernando voor nieuwe track 'AYA'

  1. Newschevron right
  2. Murda in het Turks verrast door Fernando voor nieuwe track 'AYA'

Murda gaat op dit moment keihard met zijn track AYA samen met de Turkse rapper Ezhel. Ze gaan zelfs zo hard dat ze op nummer 1 staan in Turkije. Damn! In Start met Fernando vertelde Murda hoe die samenwerking ontstond en hij kreeg zelfs nog een verrassing in het Turks van Fernando!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Issa vibe

Het begon allemaal terwijl Murda in de auto zat en Ezhel op FunX hoorde met zijn track İmkansızım. Murda: "Ik dacht van: wie is dit? In het Turks had ik nog nooit zoiets gehoord. [...] Tot dat moment had geen een Turkse vibe mij op die manier gecatcht."

Taggen

Op een gegeven moment dropte Murda een track op zijn Instafeed en begonnen mensen massaal Ezhel te taggen in de comments. Van het een kwam het ander en de boys begonnen te DM'en. Uiteindelijk kwam de Turkse rapper naar Nederland en het eindresultaat is history.

Nummer 1

De streams van AYA gaan nu zo keihard dat de boys op nummer 1 staan in Turkije. Hoe bedoel je life goals? Murda kan het nog steeds niet bevatten:

"Het is zo bijzonder dat ik het nog niet volledig besef. It's like a dream come true. Ik doe dit al een tijdje en na al die tijd ben ik nog steeds hier en we droppen nu iets in Turkije."

Mashup & verrassing

Natuurlijk kon hij the building niet verlaten voordat er een gimma gespeeld zou worden. Van zijn track AYA werd een mashup gemaakt met verschillende urban tracks. Én hij kreeg aan het einde zelfs een verrassing met een Turkse zin van Fernando. Say what?

Ster advertentie
Ster advertentie