FunX

Dan Karaty: opmerkingen Gordon ongepast

  1. Newschevron right
  2. Dan Karaty: opmerkingen Gordon ongepast
Afgelopen week haalde Gordon in verschillende landen het nieuws vanwege zijn misplaatste grap over een Chinese kandidaat in Holland's Got Talent. Dan Karaty vertelde vanmorgen in Start dat de zanger echt geen racist is: "Ik hou van Gordon, hij is hier één van mijn beste vrienden geworden en het is echt een goede vent. Hij heeft het één en ander gezegd, maar hij is geen racist, dat kan ik je beloven."

Dan vond het daarentegen niet slim van Gordon om zo'n grap te maken. "Maar die opmerkingen waren misschien wel over de top, ongepast. Ik kan wel begrijpen waarom mensen het beledigend vinden. Het is dus een ongelukkige situatie," vertelde het Holland's Got Talent jurylid in Start. Karaty wilde niet gelijk ingrijpen omdat je volgens hem Gordon beter eerst kan laten uitpraten. Nadat Gordon zijn foute grap had gemaakt en de kandidaat weg was, wees Karaty hem hier wel op: "Je hoort zulke dingen niet tegen mensen te zeggen. Het is gewoon vreselijk."

Je kan Dan Karaty vanaf vandaag voor het eerst op het witte doek zien. De Amerikaan, die zondagavond nog jurylid was tijdens de finale van SYTYCD, heeft namelijk een rol in Soof. Deze Nederlandse film is vanaf nu te zien in de bioscoop. Verder heeft Dan het momenteel druk met nieuwe dans- en zangprojecten.Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie