FunX

De droomvacature van alle pretparklovers: word achtbaantester

  1. Newschevron right
  2. De droomvacature van alle pretparklovers: word achtbaantester

Is er volgens jou niks leukers dan de longen uit je lijf schreeuwen in een achtbaan? En kun jij zonder moeite je patatje in je maag houden als je voor de vijfde keer over de kop gaat?

Misschien komt jouw droom dan uit, want je kunt nu solliciteren op de vacature van achtbaantester. Patrick belde met Gerrald Mulder van Uitmetkorting om erachter te komen hoe je zo'n achtbaantester wordt.

Beoordelen

Als achtbaantester ga je de hele zomer lang de zeven grootste pretparken van Nederland beoordelen. Aan de hand van verschillende criteria ga je evaluatierapporten opstellen. De website zoekt ook mensen met een beperking, seniorentesters en juniorentesters om hun mening over de pretparken te geven.

Nadelen

Als je van achtbanen houdt, is dit hartstikke leuk natuurlijk! Maar er zitten wel nadelen aan. Om te beginnen moet je gewoon in de rij staan. De website wil namelijk juist dat je ook de wachtrij beoordeeld. Daarnaast gaat het niet om een betaalde functie. Je krijgt alleen twee gratis toegangskaartjes voor elk pretpark.

Voorwaarden

Het is het vijfde jaar dat deze aparte vacature wordt uitgezet. Je kunt je via de website opgeven door een korte motivatie in te sturen. Vervolgens wordt er een selectie gemaakt en kunnen mensen via een stemmingsronde kans maken op de functie. Iedereen ouder dan tien kan zich opgeven.

"Je moet alleen niet bang zijn voor achtbanen. Voor de rest zijn er geen voorwaarden."

Ster advertentie
Ster advertentie