logo
FunX

GEZOCHT: Figuranten voor Feuten film

  1. Newschevron right
  2. GEZOCHT: Figuranten voor Feuten film
De succesvolle BNN-serie Feuten verhuist in 2014 naar het witte doek, maar voordat het zo ver is komt het derde seizoen nog op televisie. Hoofdrolspeler Tim Murck vertelde vanochtend in Start over het nieuwe seizoen, de nieuwe bioscoopfilm en hij kwam met het bericht dat ze nog figuranten voor de Feuten-film zoeken.

Figurant gezocht

Tim zegt dat ze acteurs zoeken die vooral zelfverzekerd zijn. In de serie wordt er veel gezopen, maar volgens Tim moet je vooral professioneel zijn. "Als je apelazerus op de set staat dan hebben we een goed feestje, maar geen goede film." Wil jij figureren in de film Feuten? Meld je dan aan via HSCmercurius.nl.

Feuten - derde seizoen

In het nieuwe seizoen worden de groep van HSC Mercurius volwassen en dat heeft gevolgen voor de anderen. "Bram bestormt de maatschappij met een enorme carriere, maar dat gaat niet helemaal zoals hij had gepland. En daar heeft Olivier natuurlijk iets mee te maken," zegt Tim.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F87246957"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie