FunX

QUIZ: herken jij deze FunX-artiesten aan hun looks van de afgelopen 10 jaar?

foto: FunXfoto: FunX
  1. Newschevron right
  2. QUIZ: herken jij deze FunX-artiesten aan hun looks van de afgelopen 10 jaar?

Op donderdag 25 mei vindt de tiende editie van de FunX Music Awards plaats. In de afgelopen jaren hebben er al heel wat artiesten op het podium gestaan om optredens te geven, prijzen uit te reiken en natuurlijk awards in ontvangst te nemen. Kan jij ze herkennen aan hun outfits en kapsels van de afgelopen tien jaar?

FunX Music Awards 2023

Op donderdag 25 mei is het weer tijd voor de FunX Music Awards. De genomineerde FunX-artiesten strijden tijdens de awardshow in AFAS Live in Amsterdam om de belangrijkste muziekprijzen. FunX pakt groots uit, aangezien het de tiende editie is van de FunX Music Awards.

De tiende editie van de awardshow wordt met optredens van onder meer Boef, Bokoesam, Ronnie Flex, Idaly, Katnuf en Kleine John & Chavanté onvergetelijk. De komende weken zullen nog meer namen aan de line-up worden toegevoegd. Meer over de FunX Music Awards vind je hier. Wil je zeker zijn van een plekje bij de awardshow? Koop dan hier je tickets en vergeet vooral niet op je favoriete artiesten te stemmen via de onderstaande knop.

Stem nu

Ster advertentie
Ster advertentie