Video

Josylvio tijdens de FunX Music Awards: "Ook al win ik niet, ik ben hier voor de love"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Josylvio tijdens de FunX Music Awards: "Ook al win ik niet, ik ben hier voor de love"

Vlak voor de start van de FunX Music Awards ging Ouassima backstage bij AFAS Live om te kijken hoe artiesten zich voorbereidden op de show. Onder anderen Cristian D, Kilate Tesla, FMG, Sigourney K en Josylvio vertelden hoe het voelt om weer aanwezig te zijn bij de FunX Music Awards en wat het voor hen betekent om genomineerd te zijn voor een award.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Niet mogelijk zonder de fans"

Cristian D, de jongste artiest die genomineerd was voor een FunX Music Award, mocht zichzelf de gelukkige winnaar van maar liefst twee awards noemen. De 17-jarige zanger ging ervandoor met de awards voor Best Video en Next Best. "Ik ben gewoon blij. Nu dat ik ze (de awards, red.) zie, is het alleen maar gekker, dus ik ga straks een mooi plekje voor ze zoeken in m'n kamer." Uiteraard nam Cristian ook de tijd om zijn dankbaarheid uit te spreken voor iedereen die op hem heeft gestemd. "Ik houd oprecht van mijn fans en zonder jullie was dit niet mogelijk. Ik denk dat er nog veel dingen zullen zijn die niet mogelijk zullen zijn zonder jullie, dus een big shout-out naar de fans."

"Ik ga jullie niet teleurstellen"

Ook Josylvio was natuurlijk aanwezig bij de FunX Music Awards, waar hij de man van de avond was. Hoewel hij blij was om de award voor Artist of the Year - Male in ontvangst te mogen nemen, was hij naar eigen zeggen voor de liefde van zijn fans aanwezig bij de FunX Music Awards. "Ook al win ik niet, ik ben hier voor de love en ik gun iedereen die prijs. We gaan het zien." Nadat hij de award in ontvangst mocht nemen, liet de rapper ook weten dat fans niet lang meer hoeven te wachten op zijn nieuwe plaat. "Ik ben nog lang niet klaar met jullie. Mijn nieuwe album is onderweg. Het duurt nog een klein maandje en dan is hij er. De verses en features zijn klaar en de titel is er al, dus don't you worry. Het wordt een echte Josylvio-plaat en ik ga jullie niet teleurstellen."

FunX Music Awards

Wil je weten wat je nog meer hebt gemist? Check hier alles over de FunX Music Awards. De optredens bekijk je op het FunX YouTube-kanaal.

Ster advertentie
Ster advertentie