FunX

Met deze looks pakten de bezoekers van de FunX Music Awards de shine

foto: Shaloom/ FunXfoto: Shaloom/ FunX
  1. Newschevron right
  2. Met deze looks pakten de bezoekers van de FunX Music Awards de shine

Op 2 juni vonden de FunX Music Awards plaats. Duizenden bezoekers kwamen naar AFAS Live om hun favoriete FunX-artiesten te zien en om te genieten van de show. Velen van hen trokken de aandacht met de gekste drips, onder wie de volgende zeven bezoekers.

Godelieve, 18

"Mijn vriendinnen vroegen me of ik mee wilde komen en ik dacht: waarom niet? Ik wist van tevoren dat ik iets zwarts wilde dragen en dat het moest matchen met mijn schoenen. Ik zou mijn outfit omschrijven als sexy, stoer en black. En de mouwen van mijn shirt zorgen ervoor dat mijn outfit compleet is."

foto: Shaloom/ FunX

Tyson, 20

"Normaal draag ik altijd zwarte kleding, maar toen besefte ik dat iedereen zwarte kleding draagt, haha. Daarom wilde ik voor deze show een kleurrijke outfit aantrekken. Ik kreeg alleen al snel door dat ik eruit zou zien als een kanarie, haha. Ik zou mijn kledingstijl omschrijven als drip on a budget."

foto: Shaloom/ FunX

Daya, 21

"Ik had eerst een sportlegging met dit t-shirt aan en toen dacht ik: hey, dit matcht goed met elkaar en ziet er leuk uit. Daarna had ik deze flairpants, Balenciaga's en dit groene tasje erbij gecombineerd. Doordat de kleuren van mijn outfit goed bij elkaar passen, zie je wel dat ik mijn best gedaan. Maar het is niet alsof ik twee uur voor de spiegel heb gestaan."

foto: Shaloom/ FunX

Mayra, 21 en Blessing, 20

Mayra: "Dit topje kwam toevallig vandaag binnen met de post en omdat ik het koud had, heb ik ook dit vest aangetrokken. Deze zonnebril heb ik uit mijn moeders kast gestolen, haha." Blessing: "Omdat het de FunX Music Awards zijn, wilde ik me netjes kleden. Maar mijn topje zorgt ervoor dat het ook weer niet té netjes is."

foto: Shaloom/ FunX

Ludangela, 28

"Ik heb vooraf samen met mijn vriend afgesproken dat ik vandaag all white zou gaan. Daardoor had ik niet lang de tijd nodig om een outfit te vinden en ik vind het er uiteindelijk leuk uitzien.

foto: Shaloom/ FunX

Jayden,18

"Mijn outfit is geïnspireerd door J. Cole en zou ik omschrijven als streetstijl. Ik volg een mode-opleiding in Amsterdam, dus ik had daardoor niet lang de tijd nodig om een outfit uit te kiezen. Ik had speciaal voor de FunX Music Awards een outfit besteld, maar die is niet op tijd binnen gekomen. Deze outfit trek ik vaker aan en ik heb ervoor gekozen om 'm dan vandaag ook maar aan te trekken. De ketting en mijn ringen zorgen ervoor dat mijn outfit compleet is. Zonder sieraden is je outfit 'mwah'."

foto: Shaloom/ FunX

Jennifer, 17

"Ik ben naar de FunX Music Awards gekomen om de artiesten te zien en voor de gezelligheid. Mijn outfit is comfortabel, classy en nice. Doordat ik vandaag deze outfit heb geshopt, had ik al snel door wat ik vandaag voor de show wilde aantrekken.”

foto: Shaloom/ FunX

Ster advertentie
Ster advertentie