FunX

Ook deze bezoekers van de FunX Music Awards vielen in de prijzen

foto: Eda Külekçi
  1. Newschevron right
  2. Ook deze bezoekers van de FunX Music Awards vielen in de prijzen

De FunX Music Awards 2022 zijn alweer achter de rug. Niet alleen je favoriete FunX-artiesten kregen vanavond een award uitgereikt, ook bezoekers vielen in de prijzen. Nixon ging namelijk het publiek in om speciale awards weg te geven voor de mooiste glimlach, de beste dansmoves, de beste meezingers, de mooiste hakken, de beste drip, het beste kapsel en de beste lookalike.

Beste kapsel

In januari besloot Melani (22) toen ze in de kappersstoel zat om haar haar voor de helft te laten blonderen. "Het was niet gepland. Ik zei: 'Doe maar wat geks'." En het bleek een groot succes, want ze won een award voor Beste Kapsel bij de FunX Music Awards 2022. "Ik had niet echt mijn best gedaan voor mijn kapsel, maar ik krijg wel vaker complimenten over het feit dat ik de helft van mijn haar in een andere kleur heb laten verven", aldus Melani.

Beste kapsel fma22

foto: Eda Külekçi

Beste dansmoves

Voor de beste dansmoves moest je vanavond in de Golden Circle Area zijn. Daar werd namelijk volop gedanst. Eén guy trok de aandacht met zijn moves en daarom besloot Nixon hem aan te spreken. Zijn moves en zelfvertrouwen verdienen namelijk een award. "We zijn er", roept Reis hard. "Maar volgend jaar sta ik hier als Next Best. Watch me."

Beste dansmoves

foto: Eda Külekçi

Beste meezingers

In diezelfde Golden Circle kwam Nixon een groepje tegen die ook keihard gingen. De award voor de beste dansmoves was al uitgereikt, maar ook deze mensen verdienen om in het zonnetje gezet te worden, vond hij. Daarom reikte Nixon de Beste Meezingers Award uit aan deze groep. Vervolgens werden verschillende shoutouts gedaan: "Shoutout naar Rotterdam. Shoutout naar FunX. Shoutout naar God", klonk het uit het litste groepje in de Golden Circle.

Beste Meezingers FMA22

foto: Eda Külekçi

Mooiste schoenen

Ook voor de mooiste schoenen had Nixon een award in de aanbieding. Die ging naar een prachtig geklede dame met hoge gouden hakken. Ze had veel aandacht geschonken aan haar styling, dus Irene was extra blij met de award. "Je hebt me zo happy gemaakt. Shoutout naar mijn zoon!", riep ze trots.

Mooiste hakken FMA22

foto: Eda Külekçi

Beste drip

Jetpack Juulz (23) en Tetsuakera (21) wonnen samen een award voor Beste Drip. "Het streelt mijn ego wel echt", aldus Tetsuakera. Maar of ze echt hun best hebben gedaan voor deze outfits? Niet echt. "Dit is casual voor ons", vertelt Jetpack Juulz. "We look like this all day. Elke dag is een fashion show", vult Tetsuakera aan.

Best Drip FMA22

foto: Eda Külekçi

Mooiste glimlach

Sherita (31) won de prijs voor de mooiste glimlach. En daar heeft ze hard voor gestreden. "Ik poets elke dag mijn tanden en flos goed. Ik heb mijn lachspieren getraind, we zijn aan vandaag", vertelt ze, terwijl ze haar glimlach nog een laatste keer flext voor de camera.

Mooiste lach FMA's Nixon

foto: Eda Külekçi

Beste lookalike

Ook had Nixon een award voor Beste Lookalike. Zo vond hij iemand die volgens hem op Marc Anthony lijkt. En de award kwam als geroepen, want de beste lookalike had er meteen wilde plannen mee: "Hier gaat sowieso hennessy in en daarna gaat hij in de kast".

Marc Anthony Lookalike FMA2022

foto: Eda Külekçi

Ster advertentie
Ster advertentie