FunX

Josylvio wint Artist of the Year Male: "Voelt als een comeback"

foto: Annemoon Koster / FunX
  1. Newschevron right
  2. Josylvio wint Artist of the Year Male: "Voelt als een comeback"

Josylvio won de afgelopen jaren al verschillende awards, maar vanavond mocht hij de hoofdprijs mee naar huis nemen. De Hella Cash-rapper heeft namelijk de FunX Music Artist voor Artist of the Year - Male gewonnen! En dat voelt lekker, zo vertelt hij aan Nordin en Tannaz. "Het voelt als een soort comeback-jaar na corona, dus dan is het heel mooi om dit te krijgen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Comeback

Zelfs een ervaren rapper als Josylvio moest na twee jaar coronastilte weer even wennen aan het artiestenleven. "Je bent aan het kantelen en hebt allerlei plannen en dan staat ineens alles stil", vertelt hij na de show in AFAS Live. "Ik denk dat het vooral mentaal is. Nu de shows weer zijn begonnen, sta je die eerste keer toch on stage van: werkt deze tune nog?"

Daarom ziet hij dit jaar als een soort comeback. "Daar gaat m'n nieuwe album ook een beetje over. Dus dan is het heel mooi om deze award te krijgen nog voordat 'ie uitkomt." Voor de komende periode heeft Josylvio in ieder geval weer veel heat in petto. "Het is weer tijd om te knallen en bangers te gooien. En om te laten zien wat Hella Cash betekent!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie