FunX

Keizer's meest bizarre penisroddel in CritiX

  1. Newschevron right
  2. Keizer's meest bizarre penisroddel in CritiX
De liftbeelden van Jay Z en Solange gingen de hele wereld over. Wat is er gebeurd en waarom? Met die vraag hield bijna iedereen zich bezig en volgens 66% van de stemmers op de poll is dat iets menselijks. Zij reageerden op de CritiXstelling: 'Genieten van roddels is menselijk.'



Keizer's penis

Bijna iedere bekende artiest heeft weleens een gestoorde roddel over zichzelf gehoord of gelezen, maar bij Keizer ging het tot aan de grootte van zijn geslachtsdeel. Keizer ontdekte via een bekende dat de grootte van zijn penis met die van een andere man werd vergeleken op internet. Hij werd in paniek opgebeld en ingelicht door het meisje (van Take Me Out) die het vermoedelijk gedaan zou hebben, maar zij beweerde niets van een dergelijke uitspraak af te weten.

Keizer denkt te weten van wie de roddel kwam en laat weten dat hij zich niets aantrekt van dat soort gelul. Of het om zijn mini-pipi of een mega-tollie gaat, vertelde Keizer openhartig in CritiX.



Zoek de roddel

Stel dat het je baan is om elke dag de sappigste roddels te ontdekken. Waar moet je dan op letten? Joey is de hoofdredacteur van Show Vandaag en kan je daar alles over vertellen.

Ster advertentie
Ster advertentie