FunX

Gamekings gek op Sleeping Dogs DLC

  1. Newschevron right
  2. Gamekings gek op Sleeping Dogs DLC
Boris raakt deze week niet uitgepraat over de nieuwe Sleeping Dogs DLC: Year of the Snake. Daarnaast vertelt hij hoe hackers de onspeelbare game Sim City hebben geanalyseerd en doet hij een boekje open over de dure add-on van Starcraft.

Year of the Snake

Vlak voor het weekend is er nieuwe downloadable content uitgekomen voor Sleeping Dogs. Boris is laaiend enthousiast over de 'Year Of The Snake' DLC en noemt het "vijf uur dikke Hong Kong actie". Het is echter alleen digitaal te downloaden en als je Sleeping Dogs niet hebt dan moet je het volgens Boris en Fernando zeker uit de budgetbak kopen.

Sim City hackers

EA Sports verkoopt de onspeelbare game Sim City nog steeds. Iedereen klaagt over de servers die totaal overbelast zijn. EA zegt dat de game online gespeeld moet worden, omdat het anders niet haalbaar is met alle data. Dat blijkt volgens hackers onzin te zijn. Zij analyseerden het spel en zeggen dat het makkelijk offline gespeeld worden. EA doet dit volgens hen alleen omdat ze bang zijn dat de game gekopieerd wordt. Dat belooft volgens Boris weinig goeds voor de toekomst van PC- en consolegaming.

Star Craft add-on

Boris is een Starcraft-fanaat, maar toch is hij matig tevreden over de nieuwe Starcraft add-on. Daarmee ben je twaalf uur zoet volgens de gameking, maar qua multiplayer valt het vies tegen. "Ik speel altijd online multiplayer, maar dan is zeven nieuwe units weinig voor 39 euro."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F83347497%3Fsecret_token%3Ds-xba9U"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie