FunX

Paul Turner: "Het Zomercanaval is te gek!"

  1. Newschevron right
  2. Paul Turner: "Het Zomercanaval is te gek!"
Paul Turner en Pauline Wingelaar zijn sinds maandag te zien in de webserie De Zomer Van Paul & Pauline. Hierin rijden ze dwars door Nederland in een camper naar leuke plekjes. Zo leren ze elkaars totaal verschillende levensstijlen kennen. Het doldwaze duo vertelde vanochtend in Start wat voor geks ze meegemaakt hebben tijdens de Nederlandse tour.

Webserie

De Zomer van Paul & Pauline wordt alleen op internet uitgezonden, maar dit komt niet doordat RTL niet in de show gelooft. Volgens Pauline Wingelaar is het format hetzelfde als bij Britt en Imke. "Als er ook veel naar ons wordt gekeken, dan wordt het misschien ook op televisie uitgezonden en krijgen we ook ons eigen programma."

Zomercarnaval

Het tweetal heeft voor De Zomer van Paul en Pauline ook het Zomercarnaval bezocht en daar flink wat lol getrapt. De Zomercarnavalqueen twitterde zelfs naar FunX dat Paul echt heel leuk is. Paul voelde zich als een vis in het water: "De hele setting van het Zomercarnaval is gewoon zo leuk. Je kan aan de foto's zien dat het echt te gek is!"

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F54813317&show_artwork=true"></iframe>
{/source}

Krokobil

Paul Turner vertelde vanochtend dat zijn grootste inspiratiebron Lady Gaga is. "Ze inspireert mij met hoe ze is. Leefde iedereen maar zoals zij, maar dan zonder die vleesjurken." Paul's favoriete track van het moment is een nationaal product, namelijk Yellowclaw's laatste single 'Krokobil'. Dat zingt hij het liefst de hele dag mee, zo ook in de FunX studio. Pauline daarentegen heeft iets met rustige nummers. Volgens haar ouders en vriendje houdt ze van depressieve muziek. "Ik ben een beetje een einzelgänger en zit graag alleen thuis of in de auto om lekker op te janken. Dat vind ik soms lekker. Het lucht op!"

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F54813679&show_artwork=true"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie