FunX

Inez over haar succes: "Overal word ik aangesproken, het is superhard gegaan"

  1. Newschevron right
  2. Inez over haar succes: "Overal word ik aangesproken, het is superhard gegaan"

Inez gaat keihard! Met My Love scoorde de Nederlands-Marokkaanse zangeres een grote hit. De track was een week lang de DiXte bij FunX en de videoclip is inmiddels al miljoenen keren bekeken. Hoe ze met dit plotselinge succes omgaat, vertelde Inez bij Youssef & Ouassima.

Succes

"Overal word ik aangesproken, het is superhard gegaan", vertelt Inez. Dat ze zo in de belangstelling staat, vind ze alleen maar leuk. Ze heeft er niet alleen veel fans bijgekregen, ook bij labels is ze niet onopgemerkt gebleven. Voorlopig gaat ze daar nog niks mee doen.

"Voor nu ben ik solo wel goed. Lekker met mijn man en mijn familie. Zo staan we sterk."

Inez focust zich nu volledig op haarzelf. "Ik wil mijn eigen teksten schrijven, geen covers meer." Ze vertelt daar wel heel eerlijk bij dat ze het niet makkelijk vindt om haar eigen nummers te maken. "Het is moeilijk. Het is echt alles uitvogelen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hits

Inez gaf in de FunX-studio ook nog een live-optreden van My Love. De track is de eerste eigen uitgebrachte track op Spotify van Inez. De track is geïnspireerd op de bekende track Ya Ghayeb van Fadel Shaker. "Mijn moeder zei altijd dat ik een nummer uit moest brengen dat mensen pakt. Toen dacht ik: wacht eens even, dit nummer wordt op elke Marokkaanse bruiloft aan het einde van de avond gedraaid."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie