FunX

Nieuwe mode: Meggings, leggings voor mannen

  1. Newschevron right
  2. Nieuwe mode: Meggings, leggings voor mannen
Na de skinny jeans is de megging, de legging voor mannen, het nieuwste modeitem volgens de Telegraph. Fashionova Janice Forester zet er zijn vraagtekens bij, maar Justin Bieber, Lenny Kravitz en Russel Brand zijn er al in gespot. De FunX-modekenner vindt het nogal heftig en even gayish als skinny jeans voor mannen.

Smaragdgroen

Wil je hartstikke hip zijn in 2013? Dan moet je smaragdgroen dragen. Volgens Pantone, wereldwijd autoriteit op het gebied van kleur, wordt dat namelijk de modekleur van 2013. "We hebben het gezien bij Karl Lagerveld, Chanel, Cavalli, Lanvin en ga zo maar door. Het is dus een kleur die we zeker aan moeten trekken in 2013," aldus Janice.

The Voice Holland

Janice verklapte vanochtend bij FunX ook dat hij een jurk heeft ontworpen voor The Voice of Holland! Meer mag hij er nog niet over vertellen, maar volgende week krijgen we alle ins & outs.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F70810727"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie