STER Advertentie
STER Advertentie

F1rstman heeft Nederlands en Bollywood Fusion-album klaarstaan

F1rstman heeft Nederlands en Bollywood Fusion-album klaarstaan
YouTube: At F1rst Music

Donderdag 12 juli 2018 - 10:23 uur

"Ik heb echt veel gekke featurings klaarstaan." Dat vertelde F1rstman vanmorgen in Start. De zanger gooit er na de zomer veel internationale tracks uit. Bijvoorbeeld met Desi-superster Arjun. Ook komt er zowel een Nederlands als Bollywood Fusion-album aan. "Ik heb heel lang alles gestackt en nu is het moment nabij om alles naar buiten te gooien."

Maar de boy wil je zomer in de tussentijd compleet maken met zijn nieuwe single Jalla, samen met Poke, Hef en Pyramids.

"Een Jalla is of een klant die 'koopt' of iemand die 'het' bezorgt en aan het grinden is."

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

zijn liefde = stabiliteit

Niet alleen op muzikaal gebied gaat het ontzettend goed, maar ook in de liefde. Zijn nieuwe vriendin is de vrouw die hem stabiliteit biedt. "Ze zorgt voor me en ze staat achter mij, ze motiveert me, ik kan met haar discussiëren, ik kan met haar sparren. Als je een sparringspartner kan vinden in je leven, waar je ook nog eens heel veel van houdt..."

Lees ook: F1rstman is niet meer single, maar in love ♥

'F1rstman: "mijn vriendin geeft mij echt stabiliteit"'
F1rstman speelt het Karaokespel

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.38195-f1rstman-heeft-nederlands-en-bollywood-fusion-albums-klaarstaan"}