FunX

Famke Louise: "Ik ben met heel veel dingen bezig en ook het album is onderweg"

  1. Newschevron right
  2. Famke Louise: "Ik ben met heel veel dingen bezig en ook het album is onderweg"

Famke Louise pakte vorig jaar de eerste FunX Music Award voor Artist of the Year Female. Dit jaar is ze opnieuw genomineerd en ze kon dan ook zeker niet ontbreken bij liveshow vanuit AFAS Live in Amsterdam. Of ze de prijs dit jaar voor een tweede keer gaat winnen? Aan Sander en Youssef vertelt ze hoe ze haar kansen inschat:

"Ik weet dat m'n fanbase heel groot en trouw is, dus daar zal het zeker niet aan liggen. Maar er zijn ook andere vrouwen genomineerd die #1's hebben gepakt."

'We zijn allemaal vrouwen'

Famke gaat natuurlijk voor de tweede award op rij, maar ze gunt het haar vrouwelijke collega's ook. "We zijn allemaal vrouwen. Ik ben blij dat ik de eerste vrouwelijke FunX-award heb gepakt, maar als iemand anders ermee naar huis gaat is het gewoon cool."

NIEUW ALBUM

Famke erkent dat ze de laatste tijd wat stil is geweest, maar belooft dat er heel wat vuur aankomt. "Ik ben met heel veel dingen bezig, ook met andere richtingen die ik op wil gaan. Dat gaat best lekker en het album is ook onderweg!"

Avontuur op Ibiza

Ondanks dat Famke vaak voor een camera verschijnt, heeft ze het gevoel dat mensen maar weinig van haar weten. "Ik houd heel veel privé en gooi niet zomaar iets op straat." Toch wil Sander graag iets van haar loskrijgen wat nog niemand weet. "Oké", geeft ze toe. "Ik heb een keer een golfkarretje gestolen op Ibiza drie jaar geleden. Ik had het sleuteltje bij de receptie gepakt en ben toen het terrein afgereden naar het strand met een fles wodka."

Ster advertentie
Ster advertentie