FunX

WOO HAH!-kampeerders geven tips om de camping te overleven

  1. Newschevron right
  2. WOO HAH!-kampeerders geven tips om de camping te overleven

Als je een echte diehard bent, slaap je tijdens je weekendje WOO HAH! natuurlijk op de camping. Maar hoe overleef je drie nachten in een tentje? Deze WOO HAH!-camping survivors geven hun beste tips.

1. LAAT VOOR JE ZORGEN - CASPER (17), THOMAS (18), SHAFF (18), JAY (18)
Casper en Thomas kenden Shaff en Jay voor dit festival nog niet, maar kwamen met elkaar in contact doordat ze buren zijn op het kampeerterrein. "Ze lachen onze tent uit", zegt Shaff. Gelukkig mochten ze meeprofiteren van de luxe van hun buren. "Wij hebben een vriendin en die heeft echt letterlijk alles meegenomen", vertelt Thomas. "Eten, medicijnen, avocado, potje zout, zelfs muggenspray." Dé campingtip van de heren: "Neem noodles mee", zegt Shaff. "En jonko", vult Jay aan.

2. kom voorbereid - Effo (19), Ina (18), Bea (19)

Effo, Ina en Bea kwamen voorbereid naar WOO HAH! Ze hadden drie grote tenten, een tafel, stoelen en daarom vinden zijn kamperen ook geen probleem. Ze hebben nog wel één tip: neem niet te veel eten mee. "Je gooit toch alles weg", legt Effo uit.

3. Kom op tijd - Pierre (22), Yasin (22), Soheil (22)
De camping is druk, op elk beschikbaar stukje gras (of modder) staat wel een tent. Daarom hebben Pierre, Yasin en Soheil een hele goede tip: kom op tijd. "En neem een goede bolderkar mee", zegt Yassin. "Het is een fucking eind lopen." De boys gaan al drie jaar naar WOO HAH! en staan elk jaar weer op de camping. Soms trekken ze zich even terug bij hun tent: "Een beetje indrinken en dan gaan we weer."

4. Neem eten mee - Monique (19), Nico (18), Anouk (18)
Monique, Nico en Anouk waren zich bij hun tent aan het voorbereiden voor het optreden van Sheck Wes. "Het is hier redelijk rustig", vertelt Anouk. "We staan op een goede plek." De meiden hadden lekker veel eten meegenomen en ook hadden ze een goede voorraad drank in hun tent liggen. Dt scheelt weer in de kosten.

5. neem niet teveel mee - Anouk (18), Marie (18), Famke (18), Nadege (18)
De Vlaamse Anouk, Marie, Famke en Nadege kwamen vanuit Brugge naar WOO HAH! Het is de eerste keer dat ze het festival bezoeken en de camping bevalt goed. Hun tip is om een goed luchtbed mee te nemen waar je lekker op kunt slapen. Alhoewel ze er nog niet veel tijd hebben doorgebracht. "Ik heb nog niet geslapen", zegt Anouk. "Ik ben nog aan het bijkomen van gisterenavond."

Ster advertentie
Ster advertentie