FunX

Een 'Monday morning boost' krijg je in Start

  1. Newschevron right
  2. Een 'Monday morning boost' krijg je in Start
Monday Morning Boost

Gedurende de zomermaanden geeft Start jou de energy boost, om de week door te komen. Elke maandag verzorgt cocktail goeroe Sandro van de "De Cocktailservice"een "Munday Morning Boost" om jouw zondes van het weekend weg te spoelen en de week gezond te beginnen met een "Vitamine BOMB". Luister elke maandag rond de klok van 09.30 uur dus naar Start.

De lekkerste Alcoholvrije Cocktails worden gemaakt in Start
Cocktailgoeroe Sandro maakt elke maandagochtend de lekkerste alcoholvrij cocktails. Dus heb jij een zwaar weekend achter de rug met feesten, feesten en nog eens feesten en wil je maandag weer fris uit de veren, begin de dag dan niet zonder de Monday Morning Boost.

"De Cocktailservice"
Sandro is de initiatiefnemer van "De Cocktailservice" die is geboren vanuit de wens naar goed verzorgde cocktailavonden voor thuis waarbij je zelf je eigen cocktail leert maken. Bijvoorbeeld voor tijdens een verjaardag, bruiloft, barbeque, mannenavond, vrouwenavond of gewoon zomaar omdat je niet de stad in wilt en het feest naar je toe wilt halen. Meer informatie over "De Cocktailservice"klik dan hier.

IJs Koffie
Heb jij vanochtd naar Start geluisterd en niet alles kunnen bijhouden? Wees gerust dit zijn de ingrediƫnten die Sandro gebruikt heeft voor IJs koffie:

- 1 espresso
- 30 ml melk
- 30 ml suikerwater
- IJsSter advertentie
Ster advertentie