FunX

SOCIAL: Hoe NL reageerde op gewapende man #NOS

  1. Newschevron right
  2. SOCIAL: Hoe NL reageerde op gewapende man #NOS
Zo, dat waren gisteravond nog eens gebeurtenissen bij de #NOS in Hilversum. Een gewapende man drong door tot het gebouw van de NOS en eiste zendtijd.


Slim en snel

Dankzij slim optreden van NOS-medewerkers stond de gewapende man in een lege studio te wachten. Gelukkig liep alles met een sisser af, want de politie was snel ter plaatse en arresteerde de man in recordtempo.

Social Media

Op social media begon de avond humoristisch en angstig, doordat het NOS Journaal niet stipt om 20.00 uur begon:Toen bekend werd wat er aan de hand was, sloeg de bui al snel om.Collega's in shock:Toen dook een brief op die de gewapende man bij zich zou hebbenNederland werd angstigNadat de gewapende man overmeesterd werd volgden de applausjes voor de politie en de NOS-medewerkers.Via verschillende mediakanalen doken er al namen op van de gewapende man. Inmiddels is zeker dat het om de 19-jarige student Tarik Z. gaat.Niet iedereen kon lachen om de 'komisch' bedoelde plaatjes die vervolgens verschenen op social media:Anderen hadden minder moeite met lachen
Ster advertentie
Ster advertentie