FunX

LouiVos over nieuwe EP: "Ik wil Kees de Koning chappen"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. LouiVos over nieuwe EP: "Ik wil Kees de Koning chappen"

Er worden flink wat rappers gechapt door LouiVos op zijn nieuwe EP. Hij kwam gisteren langs bij Morad & Shay om wat meer te vertellen over zijn nieuwste project en zijn strategie om de grootste in de scene te worden.

''Als je nummer één wilt zijn, moet je de dominante mensen aan de kant zetten. Het zit niet vol met disstracks, maar er worden wel confronterende dingen gezegd.''

hoofdgerecht

Na zijn EP Congo Johnny Depp releast Louivos vannacht zijn Vostape Vol. 2 met de opvallende titel Ik Chap Die Rappers In Mijn Eentje. Maar over wie heeft hij het dan precies? LouiVos wil er niet teveel over zeggen, maar één naam noemt hij wel: Kees de Koning.

''Ik wil stukjes van alle rappers op mijn bord, maar Kees de Koning is mijn hoofdgerecht.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

VECHTPARTIJ APPELSAP

Op Appelsap belandde Louivos in een gevecht met Chivv. In een video was te zien hoe ze elkaar backstage te lijf gingen. De rapper van Wilde Westen legt uit wat er gebeurde:

"Je kunt die vraag beter aan hun (SBMG) stellen. Het is een actie die zij zijn gestart. Ik was daar niet om te vechten, ik was daar om een showtje te geven. Zij hebben gekozen voor dit pad."

Rider

Justin Bieber eist een jaccuzi, Britney Spears eist om big macs zonder broodje en M.I.A. eist om drie vrouwen tussen de 20 en 25 jaar die in boerka's op het podium moeten dansen. Heeft LouisVos ook zulke bizarre eisen op zijn rider staan?

"Ik wil twee flessen wodka, Champagne, frisdrank, een handdoek en wat water. Niks geks."

Wat hij binnenkort wel op zijn rider wil toevoegen zijn staatsloten. Heel slim natuurlijk, want wie weet is hij dan meteen een miljoen rijker. Toch zou hij in dat geval niet compleet uit de scène verdwijnen, vertelt hij aan Morad & Shay: "Maar ik zou dan wel een stapje terugdoen."

Vostape Vol. 2

Benieuwd naar zijn - nu al beruchte - EP? Beluister Vostape Vol 2.: Ik Chap Die Rappers In Me Eentje hier:

Ster advertentie
Ster advertentie