Up 2 Date

Instagram-account van Chivv verwijderd na week vol ruzies met Broederliefde en LouiVos

  1. Newschevron right
  2. Instagram-account van Chivv verwijderd na week vol ruzies met Broederliefde en LouiVos

Het Instagram-account van Chivv is verwijderd. Het is niet duidelijk of de rapper van SBMG het account zelf heeft verwijderd, of dat het gerapporteerd is. Wel duidelijk is dat Chivv zich de afgelopen week niet geliefd heeft gemaakt bij het publiek.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

broederliefde

Vorige week kwamen hij en Henkie T. in een gevecht met de mannen van Broederliefde op een Spaans vliegveld. Afgelopen weekend was hij ook een van de hoofdrolspelers in een gevecht tijdens Appelsap.

backstage gevecht

In een video is te zien hoe hij en LouiVos van Wilde Westen elkaar backstage te lijf gaan, waar heel veel andere mensen bij zijn betrokken. Terwijl de beveiligers iedereen uit elkaar probeert te halen, roept LouiVos naar Chivv "jij gaat niet meer optreden".

Louivos niet real

Op Instagram reageerde Chivv al op de fittie. Hij verwijt LouiVos niet 'real' te zijn en dat zijn vrienden ervandoor gingen op het moment dat Chivv en Henkie T. begonnen te vechten. Ook begint hij weer over zijn Rolex-horloges op te scheppen.

"Je Rolex is oud broeder, deze jongen heeft een nieuw model van jouw Rolex. Je bent een zwerver."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Opscheppen

Het opscheppen over geld en horloges is iets waar de ruzie tussen SBMG en Broederliefde ook over zou zijn gegaan. Aan Morad & Shay vertelde Chivv al waarom ze graag hun bezittingen showen.

"Wij komen ook van niks. We hebben hard gewerkt voor die shit, dus nu is de tijd dat we daarmee mogen shinen."

Ster advertentie
Ster advertentie