FunX

SBMG switcht van LouiVos naar Lil' Kleine voor single '4x duurder'

  1. Newschevron right
  2. SBMG switcht van LouiVos naar Lil' Kleine voor single '4x duurder'

SBMG (Chivv & Henkie T) brengt de video van hun nieuwe single 4 x duurder met Lil' Kleine uit! De weg ernaartoe is niet zonder spanning gegaan. Daarover vertelden ze vanmorgen bij Fernando in Start. Zo zijn de boys tijdens de opnames in een Parijze wijk weggestuurd door een grote boze dude uit de hood.

"Weet je wat het leipste was, hij kwam alleen, wij waren me een stuk of zeven man. Dat wil al genoeg zeggen. Hij was crazy man."

De clip wordt later vandaag om 12.00 uur uitgebracht. Houd funx.nl in de gaten!

Van LouisVos naar Lil' Kleine

In eerste instantie stond niet Lil' Kleine, maar LouisVos op het nummer. "De track was gelekt en voor mij zat er veel haast achter. In de week dat we de clip zouden schieten, kon Louis niet. Maar ja, de track was al online en moest uitkomen. Toen heb ik hem gezegd: even goede vrienden, we gaan nog meer van dit soort tracks maken, maar ik moet even verder man. Zo is het ontstaan eigenlijk." Gelukkig vond LouiVos het niet heel erg.

Best Group-nominatie

SBMG is genomineerd voor de FunX Music Awards in de categorie Best Group en daar zijn ze erg blij mee! "We hebben geen concurrentie. ik gun iedereen alles, maar ik hoop wel dat we winnen."

Stem HIER.

Monica Geuze

Even totaal iets anders: Monica Geuze. Chivv bekende in Start dat hij een zwak heeft voor Monica Geuze. "Niet eens dat ik haar wil wiven, maar ik wil gewoon jonko's met haar roken en gek doen."

Ster advertentie
Ster advertentie