FunX

Mula B: ''Ik wil dat lachgas veilig gebruikt wordt, dus ben een bedrijf begonnen''

  1. Newschevron right
  2. Mula B: ''Ik wil dat lachgas veilig gebruikt wordt, dus ben een bedrijf begonnen''

Anders dan de naam doet vermoeden, draait Amsterdam Dance Event niet alleen om dance. Ook hiphop, bass en beats maken tegenwoordig een belangrijk deel uit van het grootste dance-event van de wereld. Tijdens ADE Beats worden verschillende masterclasses, Q&A's en panelgesprekken gehouden. Reporter Vanessa bezocht de conferentie in de Melkweg.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Producers

Vanessa sprak onder andere met Jack $hirak, Yung Felix en schotelde de producers een aantal dilemma's voor. Liever met Jay-Z of Kanye in de studio? Kiezen de boys voor Cardi B of toch voor Nicki Minaj?

Verleden tijd

Ook Mula B werd uitgenodigd tijdens ADE Beats voor een Q&A. Vanessa vroeg eerst aan zijn fans wat ze graag van de Haagse rapper wilde weten en vuurde deze vragen vervolgens af op Mula. Hoe is zijn familie? Wat doet hij om mentaal fit te blijven? En mist hij zijn verleden, het hosselen in de streets?

''Ik mis anonimiteit. Toentertijd wist niemand wie je was, alleen de mensen om je heen. Je kon overal naartoe en mensen ontmoeten op een andere manier.''

Lachgasbedrijf

Mula focust zich nu vooral op zijn aankomende feest in Villa Thalia, Meester Plusser. Daarnaast verklapt Mula B ook dat hij een eigen bedrijf is begonnen, PlusGas.

''Ik zag de trend van lachgas en wou dat het op een veilige en legale manier wordt gebruikt. Nergens was toezicht op. Als ik iets terug kan doen, wil ik mensen iets geven wat goed is, gecontroleerd is en veilig is.''

Ster advertentie
Ster advertentie