Naar homepage
FunX

De 10-jarige Savio over zijn eerste track: ''Ik was totaal niet zenuwachtig''

foto: Instagram: @savio0548
  1. Newschevron right
  2. De 10-jarige Savio over zijn eerste track: ''Ik was totaal niet zenuwachtig''

De 10-jarige Savio heeft afgelopen nacht zijn eerste track Elke Dag uitgebracht. De kleine jongen was twee maanden geleden aanwezig in de Insta Live van FC avondklok om zijn raptalent te showen. Door zijn enthousiaste persoonlijkheid en crazy bars ging het jongetje al snel viral. In die live boden een heleboel bekende mensen aan om Savio te helpen met zijn carrière en hij heeft daarna zeker niet stil gezeten. In Start met Fernando vertelt hij meer over zijn eerste track.

De 10-jarige Savio vertelt hoe zijn eerste track tot stand is gekomen.

Veel meegemaakt

Nadat Savio viral ging, heeft hij een heleboel meegemaakt. Zo kwam Boef zijn belofte na en schoot samen met het jonge raptalent een videoclip voor zijn eerste single. Bovendien heeft hij samen mogen werken met producer MB, die ook veel tracks voor Boef heeft geproduceerd. ''Ik heb ook heel veel nieuwe teksten mogen schrijven'', vertelt het jongetje.

Wel benadrukt Savio dat hij nog steeds wel zijn best blijft doen op school, want dat ''is er ook nog''. Ondanks dat er nu zoveel op hem afkomt, heeft hij nooit last gehad van zenuwen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Elke dag'

Savio’s eerste single heeft de naam Elke dag gekregen. Hierin laat hij zien wat er tegenwoordig elke dag in zijn leven afspeelt. ''Elke dag weer aan het schrijven om stappen te bereiken. Je moet letten op jezelf en niet alleen op cijfers'', luidt een van zijn lines.

In de clip combineert hij twee van zijn grootste passies: voetballen en rappen. Op het voetbalveld gooit het jongetje de ene na de andere bars: ''Ik ben een spits, maar het rappen staat centraal. Voetbal is mijn back-up, dat noem ik een plan B.''

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populariteit

Na zijn verschijning in de Insta Live van Défano merkt Savio al wel veel van zijn populariteit in de grote steden, zoals Amsterdam en Rotterdam. Maar in zijn eigen buurt kan hij gewoon nog normaal over straat. Misschien zal dat wel heel snel veranderen na het droppen van zijn eerste single en videoclip.

Ster advertentie
Ster advertentie