FunX

Hansie ruilt Van Klasse in voor Avalon Music, maar Esko blijft family

  1. Newschevron right
  2. Hansie ruilt Van Klasse in voor Avalon Music, maar Esko blijft family

Hansie heeft Van Klasse definitief verlaten voor Avalon Music. Bij Moradzo & Friends gaf de rapper tijdens het ADE Aan dat hij ready was voor een nieuw avontuur. "Het was tijd voor mij om iets nieuws te gaan doen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Family boven alles

Dat Hansie afscheid neemt bij Van Klasse, betekent ook dat hij een groep vrienden verlaat, maar dat levert volgens hem geen problemen op: "No hard feelings. Van Klasse en ik zijn cool. Esko en ik zijn sowieso family boven alles. Ik had een andere visie en we stonden niet meer op één lijn, dus het was tijd voor mij voor iets anders."

Geheime Hansie

Wat Hansie precies gaat doen bij Avalon Music, hield hij deels geheim: "Dat ga ik niet verklappen man, maar dat zul je de komende tijd wel zien. Het is toch niet leuk als ik alles ga verklappen? Dat komt met de tijd! Als er een nieuwe film uitkomt, ga je toch ook niet alles zin in de trailer." Uiteindelijk gaf hij toch een beetje prijs: "Ik heb een exclusive bij de showcase gedaan en er is vandaag een videoclip met Johnny 500, Adje en ik uitgekomen. Dit is maar een warming up, want volgende maand en de maand daarop komt er iets lekkers!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie