FunX

B4E zanger Nachi verklaart bijnaam El Loco

  1. Newschevron right
  2. B4E zanger Nachi verklaart bijnaam El Loco
Zouk/kizomba is de laatste tijd erg populair onder de nieuwe en oudere generatie artiesten. Het is dan ook niet vreemd dat je tussen de XTips een track uit dit genre tegenkomt. Zo staat het zouk nummer Si Bo Bai van B4E en Url Isenia er sinds deze week in. De Curaçaose artiesten zijn daarnaast bovendien de Latin Top 30 binnengetreden. FunX-presentator Fernando was nieuwsgierig wat er allemaal achter de schermen afspeelt bij de mannen en besloot daarom om één van hun in Start even aan de tand te voelen.

Uitdaging
De boys van B4E willen laten zien dat artiesten uit Curaçao het ook ver kunnen schoppen in de wereld. Hun manager was van mening dat ze meer kunnen bereiken door meer uit hun roots te halen op muzikaal gebied. Hierdoor hebben ze besloten om aan de slag te gaan met zouk muziek. "Het is een challenge voor ons om goede zouk muziek te maken en te zorgen dat het toch wel echt goed klinkt", vertelde Nachi 'El Loco' van B4E in Start.

'El Loco'
De zanger verklapte bovendien aan Fernando waarom hij El Loco als bijnaam heeft gekregen. Luister het interview hieronder terug om te achterhalen hoe de vork in de steel zit!Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie