FunX

De Vluchtkerk zet zich in voor de vluchtelingen

  1. Newschevron right
  2. De Vluchtkerk zet zich in voor de vluchtelingen
Akwasi zet zich vanavond in voor de uitgeprocedeerde vluchtelingen tijdens het evenement in De Vluchtkerk in de Amsterdamse wijk Bos en Lommer. Het initiatief is van Kees de Koning (Top Notch), Arie Boomsma en Erik van Bruggen.

Akwasi vertelde vanochtend in de ochtendshow dat hij optreedt met Zwart Licht, daarnaast wat solodingen gaat doen en het afsluit met een gedicht. Daarnaast vertelt hij dat Nasrdin Dchar een stukje komt voorlezen, dat er theater is met Bright O. Richards en dominee van de avond is Arie Boomsma's vader Pieter. Tot slot is er een verrassingsconcert van een bekende Nederlandse artiest, maar Akwasi weet nog niet precies wie dat is.

Wil jij erbij zijn? Geef je dan op via dit Facebook-event. Geen Facebook? Mail naar devluchtkerk.events@gmail.com. Als je er niet bij kunt zijn maar een financiële gift wil doen, klik dan op de Geef! pagina voor meer informatie.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F72417065"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie