FunX

Esko maakt kans op een Best Producer Award: "Ik voel me echt geblessed"

  1. Newschevron right
  2. Esko maakt kans op een Best Producer Award: "Ik voel me echt geblessed"

Esko is de man achter de tracks Le7nesh van Josylvio en Ma3lish van Sevn Alias. Esko is ook één van de vijf genomineerden voor de award van Best Producer.

award

Esko neemt het bij de FunX Music Awards op tegen producers Jack $hirak, Illiasopdebeat, Spanker en Project Money. Dat noemt hij een eer.

"Ik voel me echt geblessed en al helemaal omdat ik naast deze namen mag staan."

druk

Het is een drukke tijd voor Esko. Deze maand komt het album met Adje uit en hij is ook druk bezig met veel producties voor het album van Sevn Alias. Daarnaast komt er ook nog een album van zijn eigen label Van Klasse. Veel plannen dus. Maar Esko kwam niet met lege handen naar de studio. Hij laat alvast een stukje van een nieuwe track met Adje horen.

Dilemma

Fernando speelt ook nog Draai Donderdag met Esko. Hij moet aan een rad draaien en bij elk nummer hoort een vraag. Esko krijgt o.a. de vraag: nooit meer seks of nooit meer muziek maken? Dat is een dilemma, maar Esko weet wel een keuze te maken:

"Ja, dan ga ik denk ik toch voor nooit meer muziek maken. Ik blijf een mens!"

Challenge

Ten slotte heeft Esko nog een leuke challenge bedacht. Hij heeft een gratis beat online gezet, omdat hij genomineerd is. Hij roept iedereen op om er zestien bars en een refrein op te maken en de track op te sturen.

Ster advertentie
Ster advertentie