FunX

Venz & Jiggy Djé keren terug op FunX met nieuwe radioshow Sunday Service

  1. Newschevron right
  2. Venz & Jiggy Djé keren terug op FunX met nieuwe radioshow Sunday Service

Venz & Jiggy Djé keren vanaf aanstaande zondag 4 oktober terug bij FunX met de nieuwe show Sunday Service! Iedere zondagavond presenteren ze van 19.00 tot 21.00 uur de beste nieuwe muziek met de meest uiteenlopende gasten. In dit nieuwe programma jumpen ze van genre naar genre, maar met de focus op hiphop en elektronische muziek.

Wat Anders

Venz & Jiggy presenteerden jarenlang Wat Anders bij FunX, maar kiezen nu voor een nieuw format met een andere insteek, maar wel op dezelfde tijd! "Na het afsluiten van de show Wat Anders, waar we ruim negen jaar aan hebben gewerkt, willen we fris terugkomen met een show die ook nú bij ons past. Dat betekent dezelfde humor, maar andere kwaliteitsmuziek en een breder scala aan gasten.” aldus host Vincent 'Venz' Reinders.

Venz & Jiggy Djé

FunX dj’s Venz (Vincent Reinders) en Jiggy Djé (Vincent Patty) zijn geen onbekenden in de Nederlandse muziekwereld. Naast hun jarenlange ervaring in het radiomaken zijn ze daarbuiten beiden oprichters van goedlopende bedrijven. Vincent Reinders geeft sinds 2009 leiding aan hét internationale kwaliteits-muziekplatform 22tracks, dat actief is in Nederland, België, Frankrijk en Engeland. Vincent ‘Jiggy Djé’ Patty is rapper en eigenaar van het gevierde platenlabel Noah’s Ark, met artiesten als Kraantje Pappie, Murda, Hef, FilosofischeStilte en Dusty. Daarnaast is hij docent aan de Herman Brood Academie en onderdeel van rapgroep Great Minds.

Elke zondagavond

Venz & Jiggy zijn terug! Check ze elke zondagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur op FunX en vergeet ze niet te volgen:

Instagram

Ster advertentie
Ster advertentie