STER Advertentie
STER Advertentie

Ed Sheeran en Justin Bieber deze week de DiXte met 'I Don't Care'

Ed Sheeran en Justin Bieber deze week de DiXte met I Dont Care
Screenshot YouTube

Vrijdag 10 mei 2019 - 12:35 uur

|

Door:

Elize

Justin Bieber gaf een tijdje geleden aan voorlopig geen muziek meer uit te brengen. De zanger wilde werken aan zijn mentale gezondheid en een toekomst op gaan bouwen met zijn kersverse vrouw. Ed Sheeran heeft de zanger echter toch over de streep weten te trekken voor een samenwerking. Het resultaat: I Don't Care. En de track is deze week meteen de DiXte op FunX!

Lees ook: Justin Bieber brengt even geen muziek meer uit en dit is waarom

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geen leuk feestje

De track van de twee popsterren gaat over de momenten dat ze op een feestje zijn waar ze liever weg zouden gaan. Het is een situatie waar zowel Ed Sheeran als Justin Bieber zich kennelijk heel erg herkennen. Zo zingt JB: "Met al deze mensen om me heen, raak ik verlamd van angst. Maar het wordt mij verteld dat we hier horen te zijn." Klinkt aardig somber, maar het nummer heeft ook een positieve boodschap. De artiesten zingen namelijk dat hun wifey alles weer goed maakt: "Ik vind niemand hier leuk, maar het is alsof jij de enige bent die hier is. Ik vind niemand behalve jou leuk, maar het kan me niet schelen."

Populair op FunX.nl

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

  • Opgepakte Vestville-organisator betaalde $750.000 en privéjet voor Cardi B

  • Temptation Islands Rodanya in verwachting

  • Beyoncé dropt kleurrijke en krachtige clip van The Lion Kings 'Spirit'

  • Jandino gaat half jaar op vakantie: "Nu is het tijd voor Dino"

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.42030-ed-sheeran-en-justin-bieber-deze-week-de-dixte-met-i-don-t-care"}