STER Advertentie
STER Advertentie

Young Ellens teast nieuwe muziek: "Niet Ouwehoeren!"

Maandag 3 juni 2019 - 22:06 uur

|

Door:

Milou

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Young Ellens is even weggeweest, maar nu weer terug en meteen genomineerd voor maar liefst drie FunX Music Awards: die van Next Best, Best Song én Best Collabo. En die van Next Best wil hij sowieso pakken: "Het is ook nog een beetje nieuw voor mij en het is best wel snel gegaan, dus die mag wel mee naar huis met mij."

Nieuwe muziek

Young Ellens scoorde afgelopen jaar grote hits met collabo's zoals HUTS, De Prijs en Ik Zweer Het Je, maar is ondertussen al weer druk bezig geweest met nieuwe muziek. Bij de FMA Avondshow liet hij alvast een stukje horen van Niet Ouwehoeren, zijn nieuwe track die hij van plan is deze week te droppen.

'Young Ellens bij de FMA Avondshow'

Gehijg en gekreun

Samen met Naftaly Ramona speelde Young Ellens ook het Zing FMA-spel, maar dan wel de 18+ versie... Wie raadt als eerst de zwoele versie van een bekende FunX-hit?

'Zing FMA 18 +: Gladde glijers met Young Ellens en Naftaly Ramona'

FUNX MUSIC AwARDS
Gun jij Young Ellens die FunX Music Awards? Stem nu en maak kans op kaarten voor de uitreiking in Paradiso Amsterdam op 11 juni. 

Populair op FunX.nl

  • Lil Kleine post foto zoontje en maakt naam bekend

  • Rihanna kiest voor model met littekens voor Fenty-campagne

  • Oprah's interview met 'When They See Us'-mannen zorgt voor tranen

  • Bizarre attractie die viraal gaat blijkt nep

  • Vader wordt influencer 'om dochter te bewijzen hoe makkelijk het is'

  • Racistische aanklager uit 'When They See Us' stapt op door Netflix-serie

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.42332-young-ellens-teast-nieuwe-muziek-niet-ouwehoeren"}