STER Advertentie
STER Advertentie

Mr. Probz eerste Nederlandse artiest met miljard streams en krijgt award

Dinsdag 11 juni 2019 - 22:02 uur

|

Door:

Kavita

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mr. Probz stond op het podium tijdens de FunX Music Awards. Niet om te zingen, maar om twee awards uit te reiken. Anderen verrassen dus. Maar hij werd zelf ook goed verrast, want Mr. Probz is de eerste Nederlandse artiest met meer dan een miljard streams op Spotify. En dat is natuurlijk ook een award waard! Fernando zorgde ervoor dat het in de handen van de Waves-zanger terechtkwam. 

grote vijver

De zanger die internationaal ging met zijn hit Waves vertelde in de FMA-radioshow dat hij al aanvoelde dat er iets zou gaan gebeuren. Wat precies, wist hij nog niet. Echt verrast is van het aantal streams is Probz niet: "Als ik terugkijk is het volkomen logisch. Haat is nooit de motivatie, maar het motiveert je wel om beter te willen presenteren en mensen te laten zien dat het ook anders kan. We zitten niet meer in een kleine vijver. We kunnen die vijver groot maken."

meer dan cijfers

Probz zegt dat er genoeg mogelijkheden zijn als je het ver wil schoppen in de muziek: "Producers zitten overal. Net als songwriters. Als iedereen mekaar echt love zou showen, zonder daar iets voor terug te willen krijgen ,dan zouden we veel verder komen." Ook zegt hij dat we verder moeten kijken dan cijfers als het om muziek gaat.

"Je moet dit doen omdat je ervan houdt. Je kan artiesten niet op basis van cijfers regelen, maar op basis van talent. Kwaliteit boven alles."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Rapper Barbenoirx over mishandeling Yasmine: ''Ik ben geen monster''

  • Nabestaanden doodgestoken Alice (15) houden stille tocht in Rotterdam

  • John Legend en Chrissy Teigen kondigen derde kindje aan met video van 'Wild'

  • ADO Den Haag-voetballer Kairan (Max) Wang (15) overleden bij tragisch ongeval

  • Mounir (18) werd op straat gezet door familie omdat hij homo is

  • 'Cristiano Ronaldo aangeboden bij Barcelona'