FunX

Susanne Gijzel (Unique) zoekt niet meer naar perfectie

  1. Newschevron right
  2. Susanne Gijzel (Unique) zoekt niet meer naar perfectie
Susanne Gijzel (36) dacht tot een paar jaar geleden dat iets wel moest lukken als je er maar je volle aandacht en passie aan gaf. Tot ze overspannen raakte en besefte dat ze niet alles perfect hoefde te doen. De districtsmanager van uitzendbureau Unique was op zondag 2 mei te gast in Hi5 om te vertellen over haar weg naar succes. Ook nam ze een vacature voor intercedent mee van Unique.

Wereldreis

Na een studie Vormgeving & Communicatie wist Susanne niet zo goed wat ze wilde. Na een paar banen besloot ze samen met haar vriend een wereldreis te maken. Toen ze terug kwam in Nederland wilde ze graag werk doen waarmee ze iets zou bijdragen en waar ze trots op kon zijn. Door bij Unique aan de slag te gaan als vestigingsmanager lukte dat. Inmiddels werkt Susanne al bijna tien jaar bij het uitzendbureau, waarvan de laatste vier jaar als districtsmanager.

Rolmodel
Waarom ze haar functie een paar jaar geleden wilde neerleggen, wat haar grootste leermoment is geweest en wie haar rolmodellen zijn, vertelde Susanne op zondag 2 mei in Hi5 tussen 17 en 19 uur. Ook nam ze een vacature mee naar de studio, want hoewel Unique altijd banen bij externen in de aanbieding heeft, zochten ze bij Unique zelf ook iemand.

Luisteraar Heathcliff solliciteerde live in de uitzending naar de baan van intercedent. Hoe het gesprek tussen hem en Susanne verliep hoor je hieronder, net als de rest van de show.

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/hi5/hi5_201005021700.wma{/wmaremote}

Ster advertentie
Ster advertentie