FunX

Met deze outfits waren de festivalbezoekers de echte Parels van de Stad

foto: FunX/Nikki van Toornfoto: FunX/Nikki van Toorn
  1. Newschevron right
  2. Met deze outfits waren de festivalbezoekers de echte Parels van de Stad

Tijdens Parels van de Stad stond de FunX Female stage vol met vrouwelijke talenten, maar de echte parels van het festival zijn natuurlijk de bezoekers. Wat trokken zij aan voor een van de laatste festivals van het seizoen? Check een paar van de opvallendste outfits hieronder.

Coco (26)

"Ik heb vandaag een parelketting aan, die is van een vriendin van mij met een project genaamd Noyoke. Ik ben een Parel van de Stad, dus ik moet een parelketting hebben om dat te representen. Geboren en getogen in Amsterdam!"

foto: FunX/Nikki van Toorn

Coco

Carmen (26) en Guilllermo (31)

"We hebben een eigen brand, Stitching Stories. We maken kleding die is geïnspireerd op verschillende verhalen. We maken van vintage kleding of streetwear weer nieuwe items, dus het heeft altijd een verhaal. Verschillende subculturen komen zo samen in een kledingstuk. Deze pakken zijn bijvoorbeeld geïnspireerd op de schoenen.

foto: FunX/Nikki van Toorn

Carmen en Guillermo

Chantal (22) en Ysabel (26)

Chantal: "Ik heb Stitching Stories aan. Dat is van Carmen, een vriendin van mij. Het is gemaakt van oude voetbalshirts van profvoetballers en daar maakt zij dan mooie combinaties van."

foto: FunX/Nikki van Toorn

Chantal en Ysabel

Luna (30)

"Ik heb best lang nagedacht over wat ik aan ging doen, omdat het koud zou worden. Ik dacht: iets met lange mouwen is dan wel handig. Uiteindelijk was het nog heel mooi weer."

foto: FunX/Nikki van Toorn

Luna

Emanuel (28)

"Ik weet vaak de dag van tevoren al wel wat ik wil dragen. Vandaag draag ik een bucket hat van Parels van de Stad, glazen van Louis Vuitton, een Zara-overhemd en broek en t-shirt van H&M. Van de sieraden ben ik niet echt."

foto: FunX/Nikki van Toorn

Emmanuel

Priscilla (22) en Liraina (20)

Priscilla: "Ik heb m'n Daily Paper-pak aan, daar hoefde ik niet lang over na te denken. Het is een Nederlands, Amsterdams merk, dus dat vond ik wel toepasselijk."

Liraina: "Mijn pak is van de Zara, lekker opvallend. Ik wil niet zeggen dat ik een hippie ben, maar ik hou er wel van om op te vallen."

foto: FunX/Nikki van Toorn

Priscilla en Liraina

Ster advertentie
Ster advertentie