FunX

Emotionele verhalen in SXTEEN's clip 'Ik Hou Van Jou' met FunX en KWF

  1. Newschevron right
  2. Emotionele verhalen in SXTEEN's clip 'Ik Hou Van Jou' met FunX en KWF

"Een van de vrouwen die me opgevoed heeft, die is doodziek. En ik hoef dit niet te winnen, ik geef haar liever shine, dat is logisch." Met die lyrics maakte rapper SXTEEN grote indruk tijdens de finale van FunX Talent vorige maand. Bij deze gevoelige track, die een ode aan zijn terminaal zieke oma is, heeft de rapper nu samen met FunX en KWF Kankerbestrijding een clip uitgebracht waarin verschillende personen hun zieke of overleden dierbare eren. Alle opbrengsten van het nummer gaan volledig naar het KWF, een doel dat FunX een jaar lang steunt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vanmiddag tussen 16:00 en 19:00 zal SXTEEN te horen zijn bij FunX en meer vertellen over dit mooie initiatief.

emotionele verhalen

De emotionele video vertelt verschillende verhalen van mensen die een dierbare moeten zien lijden aan deze vreselijke ziekte. Met het nummer verenigt SXTEEN mensen die hetzelfde meegemaakt hebben en geeft hij ze een kans hun dierbaren te eren. Aan het einde van de clip worden verschillende foto's van zieke of overleden familieleden en vrienden omhoog gehouden.

FunX Talent

SXTEEN stond vorige maand in de finale van FunX Talent Vibes. Met de track Ik Hou Van Jou hield hij zich niet aan de opdracht, maar koos hij ervoor zijn zieke oma te eren. Hiermee ging hij viral op YouTube en wist hij veel mensen te raken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie