FunX

Anuar is Vastberaden: "Ik leef mijn opa’s droom"

  1. Newschevron right
  2. Anuar is Vastberaden: "Ik leef mijn opa’s droom"
Stand-up comedian Anuar is Vastberaden om al je lachspieren in beweging te houden. Met de gelijknamige nieuwe en persoonlijke show zal hij tot mei 2013 in het theater te zien zijn. In Start vertelde hij vanochtend exclusieve details.

Vastberaden is de nieuwe cabaretshow van Anuar, waarin hij de bezoekers meeneemt in een verhaal over zijn opa. De comedian vertelt daarin dat hij momenteel de droom van zijn grootvader leeft. "Het gaat over keuzes maken. Mijn opa was niet bang voor de gevolgen. Hij had een visie en plan voor zijn kinderen en kleinkinderen en ik mag dat weten. Ik woon in een land vol met kansen dus ik leef zijn droom. Dat bedoel ik met ik ga dieper." Vastberaden is tot en met 25 mei 2013 te zien in verschillende theaters.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F61108244&show_artwork=true"></iframe>
{/source}

Acteren

Anuar kan je binnenkort ook in de bioscoop zien, want hij speelt de blufpiet in de film Sint & Diego. De comedian vertelt in Start dat hij meer films en televisieopdrachten te willen doen. "Ik was eerst op zoek naar mijn eigen stijl, maar nu weet ik dat prima. De zalen worden steeds voller en groter. Bioscoop lijkt mij nu dus ook leuk."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F61108624&show_artwork=true"></iframe>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie