FunX

The Partysquad wil R.Kelly graag op nieuw album

  1. Newschevron right
  2. The Partysquad wil R.Kelly graag op nieuw album
The Partysquad gaat lekker. Na de Nederlandse hitjes zoals Helemaal Naar De Klote en Ik Ga Hard, hebben de boys Ruben en Jerry ook laten horen dat ze het internationale niveau goed kunnen dragen. Zo hebben ze nu de clubbanger Double Bubble Trouble met M.I.A. te pakken. Vanochtend vertelde Ruben in FunX Start over hun grotere stappen.

Het buitenland is een hele andere ervaring voor Ruben en Jerry. Vooral omdat het duo al heel wat rondjes door Nederland heeft getoerd. Ze zijn net terug uit de Antillen en stonden een paar weken geleden nog te knallen in Panama. Maar ook het Europese publiek blijft niet onaangeraakt. ”We staan nu heel vaak in Italië. We hebben een soort reggae-crossover uitgebracht en daar zingt iedereen het echt mee, bizar.”

Oost west, thuis best
Ondanks alle internationale spots waar de twee draaien, blijft Nederland toch de basis. “Ik wil altijd hier m’n basis hebben.” Dat betekent ook dat The Partysquad de fans hier ook weer willen verrassen met nieuwe muziek. “In februari 2015 willen we weer een klappertje droppen.” Voordat dat gebeurt, komt voor het einde van het jaar nog de Partysquad single Nooit Meer Naar Huis uit. Dit is een samenwerking met Jebroer en DJ Punish.The Partysquad meets R.Kelly?
Ruben heeft nog een lange lijst van artiesten met wie hij wil samenwerken. “Zo’n half tempo sexy R.Kelly ding en daarna overgaan in een Partysquad ding lijkt me tof. Hij kan sowieso alles en dat zit steeds in m’n hoofd.” Daarmee doelt hij op een samenwerking met deze R&B-koning op hun nieuwe album. Het duo gaat binnenkort namelijk hard sleutelen aan een internationaal Partysquad-album.Ster advertentie
Ster advertentie