STER Advertentie
STER Advertentie

Josylvio verklapt: "Er komt een megagroot festival na corona"

Josylvio verklapt: "Er komt een megagroot festival na corona"
FunX

Dinsdag 14 april 2020 - 11:51 uur

|

Door:

Francesco

Het is een lockdown life voor ons allemaal: veel thuiszitten, bijna niemand meer zien en weinig meemaken. Maar hoe gaat het eigenlijk met de artiesten? Fernando belde Josylvio op in Start om te checken hoe het met hem gaat en om een liedje voor hem te zingen, want de rapper blaast vandaag ook nog eens 28 kaarsjes uit! Ook verklapte Josylvio alvast wat grootse plannen voor na de coronatijd. 

Verrassing
De jarige Josylvio was gisteren bij een clipshoot voor een van zijn Hell Cash-artiesten, maar werd wel even door zijn vrouwtje en zusje gewaarschuwd om voor 0.00 uur thuis te zijn. Toen het middernacht was, kwam de grote verrassing voor de jarige rapper. "Ik hoorde opeens vuurwerk voor de deur en ik wilde bijna stenen van het balkon gooien, want ik dacht dat er op m'n raam geschoten werd ofzo", vertelt de rapper lachend. "Toen zag ik al m'n vrienden die stonden te schreeuwen, dat was wel superleuk." 

Lees ook: Josylvio, Ashafar en Sam J'taime laten Hella Cash-tune 'Takeover' horen

Minder inspiratie

Het leven van Josylvio is op dit moment helemaal geswitcht. Hij beschrijft zichzelf als workaholic, maar nu dat het leven stilstaat, voelt hij dat hij zijn ding niet echt meer kan doen. "We rappen over dingen die in het normale leven gebeuren. Je kan er gewoon niet echt meer over spitten ofzo. De inspiratie is aan de wat schaarse kant, ik ga minder naar de studio en ik doe natuurlijk minder shows. Dat zorgt voor een noodrem in mijn leven." Dat laatste ziet Josylvio financieel gezien nog niet echt als een groot probleem. Hij probeert het allemaal vanuit de positieve kant te bekijken. "Ik ga mijn vijfde jaar in als succesvolle artiest in Nederland, dus ik heb wel wat dikke jaren achter de rug. Daarnaast heb ik heb natuurlijk een kleine gekregen, dus ik ben ook van hem aan het genieten tegelijkertijd. We zijn onafscheidelijker dan dat we ooit zijn geweest."

Megagroot festival na corona

Maar de workaholic in Josylvio blijft niet stilzitten, zo denkt hij alvast na over zijn volgende moves. Hij kwam dan ook met een mooi nieuwtje dat we allemaal kunnen gebruiken in deze onzekere tijd, aangezien veel grote evenementen al zijn afgelast.

"Er komt een megagroot festival na corona, dat kan ik je wel verzekeren. Dat is toch logisch? Ik denk dat er wel een soort van vervanging komt als we er dit jaar nog bovenop komen aan het einde van de zomer ofzo."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Fans herkennen Khloé Kardashian bijna niet terug op Instagram

  • Pedo-hunter vertelt over werkwijze: "We renden met 20 man achter hem aan"

  • Minthe (18) bekeerde zich tot de islam: "Ik vond liefde en rust in dit geloof"

  • Neef van Pablo Escobar vindt 18 miljoen dollar in geheime opslag

  • Rollercoaster Tycoon 3 tijdelijk gratis te downloaden

  • Jennifer Lopez en Maluma doen kapot sexy in nieuwe tweedelige clip