FunX

Josylvio over film 'Suriname': "Ik speel een veel extremere versie van mezelf"

  1. Newschevron right
  2. Josylvio over film 'Suriname': "Ik speel een veel extremere versie van mezelf"

De galapremière van de film Suriname vindt vanavond plaats in Amsterdam. In die film maakt Josylvio zijn acteerdebuut met een hoofdrol als de slechterik Virgil. In Start met Fernando vertelde de rapper hoe hij zich heeft voorbereid op zijn rol en wat we van de film kunnen verwachten.

funxvideo_5e4a83b9b588a

Video niet beschikbaar

Psychopaat
Even serieus, wie zou er nou niet een keer de bad guy willen spelen in een film? Josylvio speelt de slechterik Virgil die het gemunt heeft op zijn oude kennis Winston die zijn leven probeert te beteren. Het karakter van Virgil gaat volgens Josylvio voor veel crazy momenten zorgen. "Virgil is echt een psychopaat en gangster. Denk maar na: iemand die gangster is, is al roekeloos. Laat staan als je ook nog eens een psychopaat bent."

Voorbereiding

Een psychopaat spelen doe je niet zomaar. Om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op zijn rol, heeft Josylvio een paar voorbeelden uit het leven genomen. "Dat zijn dingen die ik zelf heb ervaren en gezien heb met mensen. Die dingen heb ik gebruikt en ik heb gewoon een wat extremere versie van mezelf naar buiten gebracht." Maak je niet druk, de rapper garandeert lachend dat hijzelf geen psychopaat is. Dat maakte de ervaring niet minder bijzonder. "Het allergekste aan zo'n rol spelen, is dat je die persoon ook echt wordt op dat moment."

Shootout

Veel kan de rapper natuurlijk niet verklappen, want een film met spoilers is niet de bedoeling. Qua scènes kunnen we in ieder geval gekke dingen gaan verwachten volgens de rapper annex acteur. "In een van de scènes die ik mooi vind, confronteer ik iemand en in een andere is er een hele grove shootout. Dat is ook een geweldige scène. De mensen moeten het maar gewoon gaan kijken en beseffen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie